Art Face

Om oss

Art Face är en certifierad klinik som erbjuder estetiska och medicinska injektionsbehandlingar av fillers och botox. Filosofin är att genom injektionsbehandlingar förbättra, förstärka, föryngra, förändra och lyfta fram din individuella och naturliga skönhet. Hos Art Face står säkerhet och kvalitet i fokus med en eftersträvan att alltid överträffa kundens egna förväntningar av helhetsresultatet.

Samtliga behandlingar utförs av Jenny Andersson som är legitimerad sjuksköterska och specialist inom estetiska injektioner och med mycket lång erfarenhet inom området. Jenny är sedan flera år certifierad av Estetiska Injektionsrådet och utför hundratals injektionsbehandlingar varje månad. Att utföra många behandlingar varje dag har medfört en unik erfarenhet av att göra bedömningar och skapa resultat som ser naturliga ut.

Art Face använder endast väldokumenterade produkter från de ledande tillverkarna som skapar form och volym för t ex mellanansikte, haka och käklinje och som reducerar ålderstecken och rynkor och ger en förbättrad hudstruktur.

Art Face utför alla typer av behandlingar inom estetiska injektioner med fokus på föryngring och förbättring såsom volymåterskapande kinder och läppar, reducering av linjer och rynkor samt förbättring och föryngring av hudkvalité, alltid med fokus på ett naturligt helhetsresultatet och ett piggare och fräschare utseende. Art Face erbjuder även medicinska injektioner av muskelavslappnande Botulinumtoxin Azzalure - Botox för t ex spänningshuvudvärk, svettbehandling och tandgnissel.

Boka tid

Förbättra, förstärka, föryngra och förändra

De flesta kunder hos Art Face har inte en önskan att göra om sig eller se ut som 25, men vill se lika bra ut som man känner sig inombords.

Art Face hjälper dig att förbättra, förstärka och förändra det du önskar och eftersträvar alltid att resultatet skall se naturligt ut. En stigande ålder för ofta med sig en hel del dermatologiska förändringar. En del människor får exempelvis rynkor som gör att man ser arg eller bekymrad ut utan att vara det. Andra människor utvecklar hålighet under ögonen som gör att man ser trött ut, utan att man känner sig trött. Målsättningen med samtliga behandlingar är att ge kunden ett ökat välbefinnande och självkänsla genom att få höra från sin omgivning att man ser allmänt pigg och fräsch ut, utan att det syns vad man gjort. Genom en avancerad injektionsteknik och anpassade nålar reduceras synliga stickhål och blåmärken vilket gör att man som kund oftast kan gå direkt till jobbet eller ut på stan utan synliga märken från behandlingen.

Boka tid

Genom en konsultation tas en behandlingsplan fram

Det är alltid dina förutsättningar och önskemål som styr och tillsammans går vi grundligt igenom dem för att komma fram till vilken behandling som ger det bästa resultatet för ett förbättrat naturligt utseende. Din säkerhet kommer alltid först. För att du ska känna dig trygg får du alltid grundlig information både före och efter och behandlingen påbörjas först när du känner dig redo.

Boka tid
Injektionsklinik Stockholm

Injektionsspecialist
- Jenny Andersson

Jenny på Art Face har under två år blivit utsedda till bästa klinik inom fillers i Daisy Beauty Magazines kartläggning Sveriges främsta behandlare inom olika skönhetsområden. Med 14 års erfarenhet från Akademikliniken i Stockholm, avancerade internationella specialistutbildningar inom området och ett starkt fokus på helhetstänk, hjälper Jenny dig att framhäva detaljerna du önskar för ett naturligt resultat.

Boka tid
Injektionsklinik Stockholm

Dermapenspecialist
- Tiina Nordahl

Tiina Nordahl som är Dermapen-specialist och auktoriserad hudterapeut erbjuder vissa lördagar behandlingstider hos Art Face.

Tiina arbetar till vardags som utbildare i Dermapen och anses vara en av de som har störst erfarenhet och kunskap inom Dermapen i Norden. Hennes expertis att bedöma hudtillstånd i kombination med en stark drivkraft och förmåga att hitta de bästa lösningarna för varje kunds individuella behov ger fantastiska resultat.

Tiina har lång erfarenhet av medicinsk hudvård med fokus på resultatinriktade behandlingar och hon är auktoriserad hudterapeut sedan 2012 med SHR- och internationell CIDESCO-examen.

Boka tid

Vi är certifierade

Jenny Andersson på Art Face är Certifierad för estetisk injicering. Certifieringen utfärdas av Estetiska Injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare och erbjuder Dig som patient möjlighet att göra upplysta och trygga val. För mer information besök www.estetiskainjektionsradet.se.

Läs mer

Våra partners

Plan International

Art Face stöder Plan International som flickafadder för att stärka utsatta flickors kunskaper och rättigheter. Lär mer om Plan Internationals arbete på https://plansverige.org/flicka.

Följ Art Face på Instagram