Art Face

Priser

Kostnaden varierar beroende på behandlingens omfattning och dina individuella förutsättningar och önskemål. Ibland krävs kombinationsbehandling av fillers och muskelavslappnande Botox och för att uppnå det bästa resultatet medans det ibland endast behövs en liten korrigering på rätt ställe för att förbättra helheten.

Efter en konsultation, bedömning och rådgivning får du information om vilka behandlingsalternativ som finns samt ett konkret och tydligt kostnadsförslag att ta ställning till. Endast konsultationen kostar 300kr som sedan återfås vid utförd behandling. Du väljer om du vill gå vidare direkt eller fundera ett tag, alternativt att vi lägger upp en behandlingsplan i flera steg.

Hos Art Face läggs mycket stor vikt vid konsultationen och dina önskemål om helhetsresultat och långsiktighet. Jennys långa erfarenhet av att utföra konsultationer inom plastikkirurgi gör hennes kompetens som injektionsspecialist unik vilket stor fördel för Dig som har stort fokus på ett estetiskt naturligt och balanserat helhetsresultatet.

Olika kunder har olika behov, förutsättningar och önskemål och det viktigaste för oss är att förstå dina förväntningar och önskemål för att sedan ge Dig ärliga och realistiska förväntningar om resultatet, vilket kan innebära att vi även säger nej till att behandla om vi inte anser att rätt förutsättningar finns.

Finns istället behov av plastikkirurgi så samarbetar Art Face med de främsta kirurgerna i Stockholm som vi hjälper dig att vidarelänkas till om Du önskar.

Avbokningsregler:

  • Avbokning skall ske 24 timmar innan bokad tid
  • Vid uteblivet besök debiteras 500kr vardagar och 1000kr helg

Du kan alltid boka tid på boka.artface.se
och vid avbokning skicka sms till 070-529 1787

Belöningssystem - Så får du rabatt på din behandling

Många av Art Face återkommande kunder är så nöjda att de även vill rekommendera sina vänner, kollegor och bekanta till oss vilket vi vill belöna. För varje ny kund får Du 500 kr rabatt på din nästa behandling. Den nya kunden får också 500 kr rabatt på första behandlingen genom att uppge namn på den som rekommenderat. Tipsar du två av dina vänner så får du alltså 1000 kr på din nästkommande behandling osv.

  • 3 vänner – 1500 kr
  • 4 vänner – 2000 kr
  • 5 vänner – 2500 kr
  • 6 vänner – 3000 kr