Art face

Våra omdömen

Något av det allra mest inspirerande är att få återkoppling från kunder. Här följer några rader från kunder som tagit sig tid att berätta om resultatet och upplevelsen.

Image Description
Jag är otroligt nöjd med min behandling och det proffsiga bemötandet jag fick. Med små medel skapades en snygg och subtil förändring. Jag ser ut och känner mig fräschare. Tack!

Åsa Janson

Läppar
Image Description
Bästa Jenny, nu har jag gått till dig regelbundet i ca två år för filler och skinbooster i bla kinder och nasolabiala veck och resultat har varit MAGISKT varenda gång! Jag känner mig alltid fullkomligt trygg när jag kommer till dig och bortom nöjd och fin när jag går därifrån och vill bara säga världens varmaste TACK!

Nicole

Din behandling..
Image Description
Har posar under ögonen ach dubbelhaka hur mycket kostar det

Marika karpatson

Dubbelhaka
Image Description
Har posar under ögonen ach dubbelhaka hur mycket kostar det

Marika karpatson

Dubbelhaka
Image Description
Va lite nervös när jag gick till Jenny men fick ett varmt och professionellt bemötande. Jag är så nöjd och kommer absolut att gå tillbaka när jag känner att jag vill ha en uppfräschning igen. Jag kan varmt rekommendera Art Face och Jenny.

Savannah

Allmänt
Image Description
Hej Jenny, Jag gjorde mina läppar hos dig för en vecka sedan och jag är supernöjd! Ditt professionella bemötande och din blick för vad som behövs göras - varken mer eller mindre - gör att jag känner mig oerhört trygg att gå till dig. Du är en pärla! /Anna

Anna

Läppar
Image Description
Vill bara säga att jag är så himla nöjd efter din behandling av sura mungipor Jenny! Hade eg inga förväntningar men det här är över förväntan! Har tidigare varit skeptisk till botox och fillers men är så glad att jag gjorde det. Gjorde andra behandlingen förra veckan och det är stooor skillnad mot hur det såg ut innan. Proffsigt mottagande, proffsigt utförande och det märks att du verkligen vet vad du gör. Uppskattar också att du är ärlig och att du vill att resultatet ska bli bra. Dessutom försöker du inte sälja in en massa nya behandlingar. Tack och ha en riktigt bra sommar!

Frida

Sura Mungipor
Image Description
Hej Jenny, Måste bara tacka för perfekt resultat. Haka & läppar blev precis lagom. Såå nöjd, du är världsklass! Önskar en fin sommar!

Kund

Läppar

  • Sida 1 av 6.
Art face

Lämna ett omdöme

Dela gärna med dig av din upplevelse av oss på Art Face. Det finns inget mer inspirerande än engagerade kunder och vi brinner för att göra våra kunder lite nöjdare för varje gång. Glöm inte att du gärna får lägga upp en profilbild via knappen i formuläret!