Art face

Våra omdömen

Något av det allra mest inspirerande är att få återkoppling från kunder. Här följer några rader från kunder som tagit sig tid att berätta om resultatet och upplevelsen.

Image Description
Ååååå tack för idag. Jag är som vanligt super nöjd. Och jag tror att vi firar typ 8 år ihop eller är det 10? . I alla fall ville bara säga att du är bäst. Ha en toppen helg. Kram

Kund

Allmänt
Image Description
Hej Jenny! Tack igen för hjälpen och besöket idag. Jag har haft ett leende på läpparna hela dagen. Det känns jätte bra och du är otroligt duktig och proffsig. Trevlig helg!

Kund

Allmänt
Image Description
Jag vill bara tacka för ett oerhört trevligt bemötande samt ett fantastiskt resultat av min botoxbehandling. Trevlig sommar och på återseende

Kund

Allmänt
Image Description
Hej Jenny! Ville bara tacka dig o säga att jag är sååååååå nöjd o det blev riktigt bra! Hade aldrig gjort sånt förut o var så osäker men du gjorde allt så rätt o lätt, o är världens gulligaste Tack igen o ha en skön sommar.

Kund

Allmänt
Image Description
Morning Jenny! Vill bara säja att jag är supernöjd med både milkpeelen och ”fukten” Återkommer om ett halvår för en touch up.

Kund

Kemisk Peeling
Image Description
Tog mig bara 10 år att hitta någon jag litar på, på riktigt. Så rädd om mitt ansikte och finns inget värre än när det ser uppenbart onaturligt ut. Är lite obsessed med proportioner och jobbar med de dagligen för kroppen genom styrketräning. Ansiktet däremot går inte att träna sig till proportioner, men då finns Jenny!!! @artfacestockholm

Instagram: noexcuses_sweden

Allmänt
Image Description
Hej Jenny ! Jag vill tacka dig för ett extremt snyggt resultat. Jag är så nöjd, kunde inte ha blivit bättre. Vi ses igen!! Trevlig sommar

Kund

Allmänt
Image Description
Jag är så nöjd så det är löjligt. Så ”upplyftande” ;) att få träffa någon som är både störttrevlig och jätteduktig. Att jag ser fram emot ”slutbehandlingen” är en underdrift. Det här är det bästa beslut jag tagit på vääääldigt länge :) (En varm kram till Mona som tack för tipset).

Kund

Allmänt

  • Sida 1 av 2.
Art face

Lämna ett omdöme

Dela gärna med dig av din upplevelse av oss på Art Face. Det finns inget mer inspirerande än engagerade kunder och vi brinner för att göra våra kunder lite nöjdare för varje gång. Glöm inte att du gärna får lägga upp en profilbild via knappen i formuläret!