Art face

Våra omdömen

Något av det allra mest inspirerande är att få återkoppling från kunder. Här följer några rader från kunder som tagit sig tid att berätta om resultatet och upplevelsen.

Image Description
Gjorde Profilho två gånger och har nu efter nästan ett år fått såå många komplimanger om hur fräsch jag ser ut! Är för övrigt 58 år

Madeleine

Allmänt
Image Description
Jag vill göra lite filler på mina under ögonen

Afrah Hassan Roble

Sura Mungipor
Image Description
Bästa Jenny! ville bara säga att jag är så oerhört nöjd med läpparna sen jag var hos dig i torsdags! Det ser såå himla fint och naturligt ut så stort tack. Och för att du fick mig att känna mig så avslappnad och i trygga händer. Otroligt vilken magi du skapar, wow!! Önskar dig en fin kväll

Kund

Läppar
Image Description
Jenny, bästa Jenny! Du överträffade dig själv - igen! Känner mig så fin. Precis rätta mängder som gav den volym jag vill ha, både i ansikte och läppar. Du är fenomenal på det du gör. Tack för piffen! Känner mi stärkt inifrån ut! Ha en fin sensommar. Varm kram.

Kund

Art Face Sublime
Image Description
Alltså Jenny, jag bara måste skriva igen och säga hur otroligt nöjd jag är med läpparna! Sååå fint och naturligt. Du är bäst!!!

Kund

Läppar
Image Description
Bästa bästa Jenny! Nu har det gått några dagar sen jag var hos dig och jag är så otroligt nöjd. Du gör magi och det ser så otroligt naturligt ut. Jag har fått så mycket komplimanger om att jag ser så fräsch ut, min självkänsla är på topp. Tack, du är bara bäst!

Kund

Art Face Sublime
Image Description
Proffsig, trevlig, världsklass på dig Jenny. Återkommande kund i två år nu som mer än gärna åker 40 mil fram och tillbaka då jag vet att jag är i trygga händer och alltid nöjd ⭐️ Naturligt resultat och inga ankläppar här inte 👏🏼 Läppar och lite botox 🙌🏼

Nöjd kund

Läppar
Image Description
Fantastiskt duktig, välutbildad och erfaren. Den bästa🌟🌟🌟🌟🌟

Camilla

Allmänt

  • Sida 1 av 7.
Art face

Lämna ett omdöme

Dela gärna med dig av din upplevelse av oss på Art Face. Det finns inget mer inspirerande än engagerade kunder och vi brinner för att göra våra kunder lite nöjdare för varje gång. Glöm inte att du gärna får lägga upp en profilbild via knappen i formuläret!