Art face

Våra omdömen

Något av det allra mest inspirerande är att få återkoppling från kunder. Här följer några rader från kunder som tagit sig tid att berätta om resultatet och upplevelsen.

Image Description
Hej Jenny TACK snälla för i måndags!🙏 Så nöjd med både tear through ,påfyllnaden av botox och dutten på läpparna. Var hos dig första gången i nov 2019 och hade innan dess under ca två år funderat på botox och fillers och letat rätt behandlare. Detta då det för mig var en stor sak med botox och fillers inget man bara gör. Åh oj va glad jag är att jag valde dig!!🌟 Du är fantastiskt duktig, trevlig och framförallt så stressas inte ett resultat fram utan byggs upp över tid🌟 Önskar dig en fin dag så ses vi innan sommaren för lite småpiff🌞 Mvh

Ny kund

Art Face Sublime
Image Description
Jag har gått till Jenny för bl a skinbooster på mitt dekolletage, som blivit rynkigt. Resultatet blev så fint och jag är mer än nöjd. Alltid trevligt och personligt bemötande dessutom. Bäst!

Yvonne

Dekolltage
Image Description
Hej Jenny! Ville berätta hur glad jag är över att möta mig själv i spegeln igen. Jag tycker att kråksparkar är jättefint och har inte har varit speciellt brydd över att åldras, utan mest uppskattat den ökade mognaden och livskvaliteten som åren har fört med sig. Men efter femtio blev det tydligt att mitt ansikte åldrades på ett annat sätt än jag hade förväntat mig, rynkorna uteblev nästan helt, istället blev hela mitt ansikte lite hängigt. Det blev urholkat och lite påsigt under ögonen. Käklinjen försvann och jag fick en dubbelhaka som jag hade svårt att bli vän med. Under nästan ett år gjorde jag research för att ta reda på vilka behandlingsalternativ som fanns och för att hitta en behandlare som fyllde mina högt ställda krav på kunskap, erfarenhet och resultat. Bilder och rekommendationer gjorde att jag bokade en konsultation på Artface och jag kände direkt att du hade den erfarenhet, estetiska känsla och helhetstänk som jag letade efter. Att bli behandlad av dig känns tryggt. Man känner erfarenheten av tiotusentals genomförda injektionsbehandlingar i dina händer. Att du som sjuksköterska dessutom har ingående kunskaper om anatomi är viktigt både för resultat och säkerhet. Efter behandlingar med fillers i flera områden och en första omgång med belkyra mot dubbelhakan har jag fått tillbaka ”mitt” ansikte och det ger mig massor av glädje och självförtroende. Jag har också bytt hudvård till Elixir och använder ett program som du gett råd om. Jag har alltid satsat på min hudvård och är så positivt överraskad att det kunde bli sån skillnad. Efter två månader är min hy klarare, fastare, porerna mindre och jag har fått jättefin lyster. För första gången i livet känner jag mig bekväm även utan make up! Sist men inte minst vill jag säga att det är så trevligt att komma till dig! Du är så proffsig, vänlig och generös. Att det är lätt att få tag på dig om man har några frågor inför eller efter behandling uppskattar jag också väldigt mycket! Jag ser fram emot att ses snart igen för kommande behandlingar och vill varmt rekommendera dig till alla som funderar på eller redan använder estetiska injektioner❣️

Åsa

Allmänt
Image Description
Hej. Jag gjorde mina läppar hos Jenny i måndags och är mycket nöjd med resultatet. Jag återkommer när det är dags att fylla på. Tusen tack!

Maria

Läppar
Image Description
Hej Jenny! Tack för trevlig stund och strålande fint resultat, ingen utom jag kommer att veta något för nu ser jag ut som jag skall utan påsar och skuggor, och då tänker man inte på det. Jag är jättenöjd! Återkommer vid behov! Bästa hälsningar

Kund

Under Ögonen
Image Description
Hej igen Jenny! Självklart hade jag inget att oroa mig för, men uppskattade att du svarade mig så snabbt i lördags. Fantastiskt service och bemötande som alltid 🙏🏻 Den här gången tror jag nog att du har överträffat dig själv (fast det tycker jag ju varje gång), men WOW vad det gjorde mycket för mitt ansikte att få en något större och mer markerad haka 😍 Det blev mer symmetriskt och proportionligt. Känner mig så fin! Och läpparna fick ett jättesnyggt plut. Precis som jag vill ha det. Serumet du gav mig kommer jag att fortsätta använda. Min hy har inte sett så klar och fräsch ut på länge! Så verkligen ett jättestort tack ska du! Finns en anledning till att jag gått hos dig i åtta år och aldrig går till någon annan. För att du är bäst på det du gör! ❤ Så tacksam och glad för dig 😊 Ha det så bra tills vi ses igen och ta hand om dig! Med vänlig hälsning

Kund

Käklinje/Haka
Image Description
Som snart 45 åring hade jag börjat få några små oönskade skavanker i ansiktet, huden hade börjat kännas torr och smårynkig med några större nasiolabiala veck som fick mig att se ca 10 år äldre ut än vad jag kände mig. Efter en ingående konsultation där Jenny gav sitt utlåtande (hon rekommenderade en skinbooster, dermapen samt några utvalda hudprodukter) fick jag förtroende för henne då jag kände att hon var helt ärlig i sin bedömning och inte rekommenderade något utöver det jag behövde. Jag valde därför att göra en skinbooster med lite mer fyllning i nasiolabial vecken hos henne på ArtFace. Det var första gången jag gjorde en injektionsbehandling (förutom ett katastrofalt försök med botox hos en annan utövare där hela min panna började ’hänga’) så jag var lite nervös, men resultatet översteg verkligen mina förväntningar. När jag ser mig i spegeln nu ser jag inte mig själv som 50 åring utan mer som jag såg ut 5-10 år sedan. Hela ansiktet har fått ett diskret lyft och en fräschör som var på god väg att försvinna. Jag kan inte annat än att ge Jenny min starkaste rekommendationer! Jag kommer definitivt boka fler behandlingar hos henne då jag känner mig helt trygg i hennes bedömning samt behandling! Mvh mycket nöjd kund

Kund

Hudföryngring Rynkor
Image Description
Hej Jenny! Stod precis och tvätta av mig sminket o kan inte fatta hur bra allting blivit. D du hjälpte mig med är nog d bästa jag gjort för nu e jag så nöjd med mig själv, jag ser precis ut så som jag känner mig som, vacker o pigg o glad. Du är bäst!

Kund

Art Face Sublime

  • Sida 1 av 5.
Art face

Lämna ett omdöme

Dela gärna med dig av din upplevelse av oss på Art Face. Det finns inget mer inspirerande än engagerade kunder och vi brinner för att göra våra kunder lite nöjdare för varje gång. Glöm inte att du gärna får lägga upp en profilbild via knappen i formuläret!