Art face

Våra omdömen

Något av det allra mest inspirerande är att få återkoppling från kunder. Här följer några rader från kunder som tagit sig tid att berätta om resultatet och upplevelsen.

Image Description
Proffsig, trevlig, världsklass på dig Jenny. Återkommande kund i två år nu som mer än gärna åker 40 mil fram och tillbaka då jag vet att jag är i trygga händer och alltid nöjd ⭐️ Naturligt resultat och inga ankläppar här inte 👏🏼 Läppar och lite botox 🙌🏼

Nöjd kund

Läppar
Image Description
Fantastiskt duktig, välutbildad och erfaren. Den bästa🌟🌟🌟🌟🌟

Camilla

Allmänt
Image Description
Det börjar märkas med B.otoxen och jag älskar det! Dessutom kan jag t o m själv se att skinboostern gjort underverk. DU ÄR SÅ SJUKT DUKTIG på detta :) Du förstör inte ansikten, du gör inte om ansikten, du ser till att förstärka fina drag och trollar bort skavanker. Min hy runt munnen har föryngrats. Du har fått mig att våga satsa på detta med att "ta hand om mitt utseende" på detta sätt.

Kund

Art Face Sublime
Image Description
Jag är otroligt nöjd med min behandling och det proffsiga bemötandet jag fick. Med små medel skapades en snygg och subtil förändring. Jag ser ut och känner mig fräschare. Tack!

Åsa Janson

Läppar
Image Description
Bästa Jenny, nu har jag gått till dig regelbundet i ca två år för filler och skinbooster i bla kinder och nasolabiala veck och resultat har varit MAGISKT varenda gång! Jag känner mig alltid fullkomligt trygg när jag kommer till dig och bortom nöjd och fin när jag går därifrån och vill bara säga världens varmaste TACK!

Nicole

Din behandling..
Image Description
Har posar under ögonen ach dubbelhaka hur mycket kostar det

Marika karpatson

Dubbelhaka
Image Description
Har posar under ögonen ach dubbelhaka hur mycket kostar det

Marika karpatson

Dubbelhaka
Image Description
Va lite nervös när jag gick till Jenny men fick ett varmt och professionellt bemötande. Jag är så nöjd och kommer absolut att gå tillbaka när jag känner att jag vill ha en uppfräschning igen. Jag kan varmt rekommendera Art Face och Jenny.

Savannah

Allmänt

  • Sida 1 av 6.
Art face

Lämna ett omdöme

Dela gärna med dig av din upplevelse av oss på Art Face. Det finns inget mer inspirerande än engagerade kunder och vi brinner för att göra våra kunder lite nöjdare för varje gång. Glöm inte att du gärna får lägga upp en profilbild via knappen i formuläret!