Art face

Våra omdömen

Något av det allra mest inspirerande är att få återkoppling från kunder. Här följer några rader från kunder som tagit sig tid att berätta om resultatet och upplevelsen.

Image Description
Va lite nervös när jag gick till Jenny men fick ett varmt och professionellt bemötande. Jag är så nöjd och kommer absolut att gå tillbaka när jag känner att jag vill ha en uppfräschning igen. Jag kan varmt rekommendera Art Face och Jenny.

Savannah

Allmänt
Image Description
Hej Jenny, Jag gjorde mina läppar hos dig för en vecka sedan och jag är supernöjd! Ditt professionella bemötande och din blick för vad som behövs göras - varken mer eller mindre - gör att jag känner mig oerhört trygg att gå till dig. Du är en pärla! /Anna

Anna

Läppar
Image Description
Vill bara säga att jag är så himla nöjd efter din behandling av sura mungipor Jenny! Hade eg inga förväntningar men det här är över förväntan! Har tidigare varit skeptisk till botox och fillers men är så glad att jag gjorde det. Gjorde andra behandlingen förra veckan och det är stooor skillnad mot hur det såg ut innan. Proffsigt mottagande, proffsigt utförande och det märks att du verkligen vet vad du gör. Uppskattar också att du är ärlig och att du vill att resultatet ska bli bra. Dessutom försöker du inte sälja in en massa nya behandlingar. Tack och ha en riktigt bra sommar!

Frida

Sura Mungipor
Image Description
Hej Jenny, Måste bara tacka för perfekt resultat. Haka & läppar blev precis lagom. Såå nöjd, du är världsklass! Önskar en fin sommar!

Kund

Läppar
Image Description
Hej Jenny TACK snälla för i måndags!🙏 Så nöjd med både tear through ,påfyllnaden av botox och dutten på läpparna. Var hos dig första gången i nov 2019 och hade innan dess under ca två år funderat på botox och fillers och letat rätt behandlare. Detta då det för mig var en stor sak med botox och fillers inget man bara gör. Åh oj va glad jag är att jag valde dig!!🌟 Du är fantastiskt duktig, trevlig och framförallt så stressas inte ett resultat fram utan byggs upp över tid🌟 Önskar dig en fin dag så ses vi innan sommaren för lite småpiff🌞 Mvh

Ny kund

Art Face Sublime
Image Description
Jag har gått till Jenny för bl a skinbooster på mitt dekolletage, som blivit rynkigt. Resultatet blev så fint och jag är mer än nöjd. Alltid trevligt och personligt bemötande dessutom. Bäst!

Yvonne

Dekolltage
Image Description
Hej Jenny! Ville berätta hur glad jag är över att möta mig själv i spegeln igen. Jag tycker att kråksparkar är jättefint och har inte har varit speciellt brydd över att åldras, utan mest uppskattat den ökade mognaden och livskvaliteten som åren har fört med sig. Men efter femtio blev det tydligt att mitt ansikte åldrades på ett annat sätt än jag hade förväntat mig, rynkorna uteblev nästan helt, istället blev hela mitt ansikte lite hängigt. Det blev urholkat och lite påsigt under ögonen. Käklinjen försvann och jag fick en dubbelhaka som jag hade svårt att bli vän med. Under nästan ett år gjorde jag research för att ta reda på vilka behandlingsalternativ som fanns och för att hitta en behandlare som fyllde mina högt ställda krav på kunskap, erfarenhet och resultat. Bilder och rekommendationer gjorde att jag bokade en konsultation på Artface och jag kände direkt att du hade den erfarenhet, estetiska känsla och helhetstänk som jag letade efter. Att bli behandlad av dig känns tryggt. Man känner erfarenheten av tiotusentals genomförda injektionsbehandlingar i dina händer. Att du som sjuksköterska dessutom har ingående kunskaper om anatomi är viktigt både för resultat och säkerhet. Efter behandlingar med fillers i flera områden och en första omgång med belkyra mot dubbelhakan har jag fått tillbaka ”mitt” ansikte och det ger mig massor av glädje och självförtroende. Jag har också bytt hudvård till Elixir och använder ett program som du gett råd om. Jag har alltid satsat på min hudvård och är så positivt överraskad att det kunde bli sån skillnad. Efter två månader är min hy klarare, fastare, porerna mindre och jag har fått jättefin lyster. För första gången i livet känner jag mig bekväm även utan make up! Sist men inte minst vill jag säga att det är så trevligt att komma till dig! Du är så proffsig, vänlig och generös. Att det är lätt att få tag på dig om man har några frågor inför eller efter behandling uppskattar jag också väldigt mycket! Jag ser fram emot att ses snart igen för kommande behandlingar och vill varmt rekommendera dig till alla som funderar på eller redan använder estetiska injektioner❣️

Åsa

Allmänt
Image Description
Hej. Jag gjorde mina läppar hos Jenny i måndags och är mycket nöjd med resultatet. Jag återkommer när det är dags att fylla på. Tusen tack!

Maria

Läppar

  • Sida 1 av 5.
Art face

Lämna ett omdöme

Dela gärna med dig av din upplevelse av oss på Art Face. Det finns inget mer inspirerande än engagerade kunder och vi brinner för att göra våra kunder lite nöjdare för varje gång. Glöm inte att du gärna får lägga upp en profilbild via knappen i formuläret!