Kemisk Peeling

På Art Face erbjuder vi två olika peelingar, milkpeel och glykolpeel.
Milk Peel är baserad på glykolsyra, mjölksyra och salicylsyra. Behandlar torr och matt hud Återställer en hy med lyster. Förbättrar fina linjer och rynkor. Jämnar ut hudtonen. Förbättrar verkan från din dagliga hudvård. Stimulerar epidemis, reglerar förstorade porer och förbättrar andra kosmetiska behandlingar såsom botox och fillers.

Glykolsyra - denna fruktsyra är den mest effektiva av AHA -syror, då den har minst molekylstorlek av alla AHA-syror. Det innebär att den går lättare och djupare in i huden. Vi utför den i olika styrkor anpassad efter hudtillstånd och tolerans. Glykolsyra arbetar på solskadad hud, orenheter, grov hud, stora porer och fina linjer. Önskar du precis som jag att bara få lite fräschare och jämnare hudyta är det här peelingen för dig.

Boka tid

Resultat
Före - Efter

Nedan kan du se resultat av injektionsbehandlingar av Jenny på Art Face. Titta på det behandlade området och därefter på helheten för att se hur detaljer ofta påverkar helhetsintrycket. Alla behandlingar är utförda och fotodokumenterade av Art Face. Följ Art Face på Instagram @ArtFaceStockholm för att se fler behandlingsresultat.

Behandling Kemisk Peeling Elixir Art Face

Före

Behandling Kemisk Peeling Elixir Art Face

Efter

Behandling Kemisk Peeling Elixir Art Face

Före

Behandling Kemisk Peeling Elixir Art Face

Efter

Boka konsultation

Hos Art Face läggs mycket stor vikt vid konsultationen tillsammans med dina önskemål och förväntningar om resultatet. Jenny har en lång och unik erfarenhet av att utföra konsultationer även inom plastikkirurgi, vilket lett till en ovanligt bred kompetens inom bedömning av individuella förutsättningar och valet av behandlingar.
Det estetiska ögat och artistiska hantverket att skapa ett helhetsresultat i flera steg är den kompetens som kräver allra mest erfarenhet och utförda behandlingar för att behärska och är en talang man bör söka hos en injektionsbehandlare. En kompetent bedömning är nyckeln till att uppnå ett estetiskt naturligt och balanserat helhetsresultatet av estetiska injektioner.
En konsultation hos Jenny på Art Face kostar 300kr och avgiften återfås vid utförd behandling.

Boka konsultation
Injektionsklinik Stockholm

- Jenny Andersson
Legitimerad sjuksköterska och specialist inom estetiska injektioner. Certifierad av Estetiska Injektionsrådet.