Våra behandlingar

Här finner du alla behandlingar vi erbjuder på Art Face. Klicka in på vardera för att läsa vidare.

Boka tid

Bekymmersrynka

Rynkan mellan ögonbrynen är ett vanligt problemområde som många lider av. Genom att behandla muskeln mellan ögonbrynen i god tid kan man undvika att få en djup rynka.

Läs mer

Lyft Kring Ögat

Ögonen är en central del av ansiktet som har stor betydelse för utseendet. Behandlingen ger ett lyft kring ögat som resulterar i ett piggare och mer vaket utseende.

Läs mer

Sura Mungipor

Denna behandling är lämpad för personer som ser sura ut fast man inte är det, vanligt bland personer 40-80 år som har tappat volym p g a åldrade eller kraftig viktnedgång.

Läs mer

Läppar

Förstärkning av läppar passar både yngre och äldre personer som pga ålder tappat volym och ibland fått snipiga läppar som gör att man kan se sur ut fastän man inte är det.

Läs mer

Kindben

För personer som önskar återskapa eller förstärka kindbenen för ansiktets form. Genom att skapa volym på djupet uppnås ett minilyft och förstärkning av hela ansiktet.

Läs mer

Käklinje/Haka

En injektionsbehandling i käklinjen kan förbättra och förstärka ansiktets form och symmetri. En populär behandling bland dem som vill få en tydlig form och kontur.

Läs mer

Nasolabialveck

Vecket på kinden mellan näsa och mun. Behandlingen mjukar upp det skarpa vecket och ger ökat stöd åt kinden vilket leder till ett mjukare utseende.

Läs mer

Hudföryngring

Denna behandling verkar genom att återfukta och återskapa den nedbrutna hyaluronsyran därmed reduceras linjerna successivt vilket ger en föryngring.

Läs mer

Dermapen

Dermapen är en avancerad behandlingsteknik som ökar kollagentillväxten och ger en hudföryngring. Behandlar stora porer, linjer, rynkor, oren hud och acne.

Läs mer

Tinningar

Med åldern syns tinningarna mer tydligt då fettdepåerna tunnas ut Genom att återskapa volymen uppnås både en föryngring och ett lyft kring ögat.

Läs mer

Gummy Smile

Tycker du att du visar för mycket tandkött vid leende. Genom en enkel behandling dämpas muskeln som drar upp läppen vilket leder till att personen kan le naturligt.

Läs mer

Ådernät

Ytliga blodkärl på kroppen kallas för ådernät. Ådernät på benen drabbar ofta gravida, överviktiga och personer som står mycket samt de som genomgår en hormonbehandling – östrogen.

Läs mer

Kärl i Ansiktet

EVRF är en värmebehandling för små upp till medelstora kärl i ansiktet. EVRF metoden är mycket effektiv och snabb. En minimal sårskorpa kan bildas efter behandlingen och försvinner inom en vecka.

Läs mer

Pigmentfläckar

Pigmentfläckar Cryo är en behandling som tar bort åldersfläckar/pigmentering, godartade hudförändringar, vårtor, körsbärsangiom, firom, seborriska keratoser och skin tags.

Läs mer

Dubbelhaka

Behandling med Belkyra. Belkyra är det första godkända läkemedlet för behandling av submentalt fett (oönskat fett under hakan, s.k. dubbelhaka).

Läs mer

Dekolltage

Det är vanligt att solskador uppkommer på dekolletaget om man inte skyddat sig mot solen. Solskador ger både rynkor och pigmentering som åtgärdas genom denna behandling.

Läs mer

Handryggar

Torra och rynkiga händer kommer med åren för de flesta. Detta är behandlingen som återfuktar huden och jämnar ut smårynkor vilket ger händerna ett nytt lyster samt ett föryngrat utseende.

Läs mer

Tandgnissling

Ett vanligt problem är att man pressar och gnisslar tänderna. En muskelavslappnande behandling lugnar käkmuskeln vilket gör att man kan vakna utvilad och avslappnad och slipper skador på tänderna.

Läs mer

Armsvett

En medicinsk behandling som reducerar svett i armhålorna genom att blockera signalerna mellan nerv- och svettkörtel vilket hämmar svettproduktionen.

Läs mer

Näsa

Med en injektionsbehandling av Restylane eller Juvederm kan vi korrigera näsan med endast ett par få stick för att få ett mer symmetriskt och enkelt resultat.

Läs mer

Under Ögonen

Tear Trough - Detta är en populär behandling för personer som upplever att de ser trötta ut och har en tomhet i ansiktet och i vissa fall påsar under ögonen.

Läs mer

Kemisk Peeling

På Art Face erbjuder vi två olika peelingar, milkpeel och glykolpeel. Behandlar torr och matt hud Återställer en hy med lyster. Förbättrar fina linjer och rynkor. Jämnar ut hudtonen.

Läs mer

Art Face Deluxe

En kombinationsbehandling för både yngre och äldre personer, som inriktar sig på hudens struktur och ger huden lyster och föryngring. Hela behandlingen skräddarsys utifrån personens hudtillstånd.

Läs mer

Art Face Sublime

Resultatet som många personer eftersträvar och efterfrågar utan att veta vilka behandlingar man behöver för att nå ett naturligt helhetsresultat. Behandlingsupplägget är helt individuellt.

Läs mer

Våra partners