Certifikat

Jenny Andersson på Art Face är Certifierad för estetisk injicering. Certifieringen utfärdas av Estetiska Injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare och erbjuder Dig som patient möjlighet att göra upplysta och trygga val. För mer information besök www.estetiskainjektionsradet.se.

Valet av behandlare och klinik är mycket viktigt för den som skall utföra injektionsbehandling. Att behandlaren är utbildad sjuksköterska alternativt läkare och certifierad av Estetiska Injektionsrådet (EIR) är något man alltid skall kontrollera. Likaså att kliniken har medicinskt ansvarig läkare och patientförsäkring samt att du själv känner förtroende genom kundomdömen och bilder på behandlingsresultaten. Det är även viktigt att kontrollera att kliniken enbart använder säkra och godkända produkter av fillers och Botulinumtoxin ( Botox ) som har långtidsforskning och studier bakom sig. På Art Face används endast produkter från Allergan och Galderma.

Vad många inte tänker på är hur viktigt det även är att välja en behandlare som verkligen är specialiserad på injektioner och som utför många behandlingar varje dag och inte bara då och då. Det krävs många utförda behandlingar varje dag för att få den djupa erfarenheten att bedöma individuella förutsättningar rätt och därefter steg för steg skapa proportioner som ger det bästa helhetsresultatet.

Hos Art Face blir du alltid behandlad av Jenny som utför många behandlingar varje dag och som är en av de mest erfarna injektionsspecialisterna i Sverige med tiotusentals utförda estetiska injektioner bakom sig. Jenny och Art Face har flera år i rad blivit utnämnd till bästa klinik och behandlare inom kategorin fillers när Daisy Beauty Magazine utsåg Sveriges bästa behandlare inom skönhet.

Boka tid