Dubbelhaka

Behandling med Belkyra. Belkyra är det första godkända läkemedlet för behandling av submentalt fett (oönskat fett under hakan, s.k. dubbelhaka).

Belkyra injiceras i området under hakan och ger upphov till destruktion av fettceller och eliminerar dessa. Den aktiva ingrediensen i Belkyra är deoxicholsyra, en molekyl som tillverkas naturligt i kroppen och medverkar vid nedbrytning och absorption av fettet i kosten.

Fett som rensas bort från behandlingsområdet försvinner via kroppens naturliga metabolism. De flesta som behandlas upplever en synlig förbättring av hakprofilen efter 2 – 4 behandlingstillfällen.

Belkyra är en syntetisk icke-human, icke-animalisk form av deoxicholsyra, en molekyl som förekommer naturligt i kroppen som hjälper till att bryta ned och absorbera fettet i kosten. Deoxicholsyran i Belkyra går biologiskt sett inte att skilja från endogen deoxicholsyra.

Boka tid

Resultat
Före - Efter

Nedan kan du se resultat av injektionsbehandlingar av Jenny på Art Face. Titta på det behandlade området och därefter på helheten för att se hur detaljer ofta påverkar helhetsintrycket. Alla behandlingar är utförda och fotodokumenterade av Art Face. Följ Art Face på Instagram @ArtFaceStockholm för att se fler behandlingsresultat.

Behandling Dubbelhaka Art Face

Före

Behandling Dubbelhaka Art Face

Efter

Omdömen

Här nedan kan ni läsa vad våra kunder tycker om just denna behandling. Glöm inte att ni kan läsa fler omdömen och publicera ert egna omdöme under fliken omdömen i menyn!

Gummy Smile Behandling
Har posar under ögonen ach dubbelhaka hur mycket kostar det

Marika karpatson

Dubbelhaka
Gummy Smile Behandling
Har posar under ögonen ach dubbelhaka hur mycket kostar det

Marika karpatson

Dubbelhaka
Fler omdömen

Boka konsultation

Hos Art Face läggs mycket stor vikt vid konsultationen tillsammans med dina önskemål och förväntningar om resultatet. Jenny har en lång och unik erfarenhet av att utföra konsultationer även inom plastikkirurgi, vilket lett till en ovanligt bred kompetens inom bedömning av individuella förutsättningar och valet av behandlingar.
Det estetiska ögat och artistiska hantverket att skapa ett helhetsresultat i flera steg är den kompetens som kräver allra mest erfarenhet och utförda behandlingar för att behärska och är en talang man bör söka hos en injektionsbehandlare. En kompetent bedömning är nyckeln till att uppnå ett estetiskt naturligt och balanserat helhetsresultatet av estetiska injektioner.
En konsultation hos Jenny på Art Face kostar 300kr och avgiften återfås vid utförd behandling.

Boka konsultation
Injektionsklinik Stockholm

- Jenny Andersson
Legitimerad sjuksköterska och specialist inom estetiska injektioner. Certifierad av Estetiska Injektionsrådet.