Art Face Sublime

Kombinationsbehandling med inriktning på förbättring och föryngring av helheten. Passar personer som har ett långsiktigt förhållningssätt till injektioner och som eftersträvar en förbättrad helhet genom flera olika förbättringar över tid, vilket förebygger åldrandet och håller länge.

Sublime är en serie behandlingar som ger det pigga och fräscha helhetsresultatet som eftersträvas och efterfrågas av många Art Face-kunder. Behandlingsupplägget är helt individuellt och har kommit att bli den behandling som kanske främst kännetecknar "Art Face looken” - Ett diskret minilyft genom föryngring och förbättring av den individuella skönheten som både får ett naturligt, diskret och långsiktigt resultat samtidigt som det ger en iögonfallande och tydlig wow-factor.

Genom att förstärka och förbättra detaljer i olika områden av ansiktet skapas en diskret men tydlig förbättring av helheten.

Den här behandlingen är inte för alla utan främst för de som ser injektioner som en långsiktig investering när det gäller att skapa ett helhetsresultat, underhåll och förebyggande av sitt åldrande. Den kräver ett stort förtroende för behandlarens kompetens, erfarenhet samt konstnärliga öga för att skulptera och framhäva ett helhetsresultat genom flera steg. Det krävs därför att man ger en stor frihet till behandlaren och tålamodet att stegvis som belöning uppnå resultat man inte själv kunnat förutse.

De flesta är så vana att se sin egen spegelbild vilket gör att det är svårt att se och förstå hur det egna ansiktets olika delar samverkar och påverkar helheten. En skicklig behandlare som har förmåga och erfarenhet av att göra bedömningar ser däremot ditt ansikte objektivt och kan därför skapa helhetsresultatet med både effekt och balans. Att planera och utföra kombinationsbehandlingar kräver därför stor kompetens, lång erfarenhet och ett tränat öga att göra avancerade bedömningar av hur helhetsresultat skapas i flera steg.

Den investering det innebär att sätta långsiktiga mål med sina injektionsbehandlingar och jobba med helheten kan tyckas stor, men för den som prioriterar att ta hand om sitt utseende i det långa loppet och jobba förebyggande så är sublime-behandlingen den investering med mest helhetseffekt och långsiktighet därför och väldigt populär. Positivt är att det i långa loppet endast behövs göra underhåll då och då för bibehållet resultat. De flesta kunder tycker att efterbilden ser många år yngre ut än förebilden. Se resultatet på bild nedan.

Boka tid

Resultat
Före - Efter

Nedan kan du se resultat av injektionsbehandlingar av Jenny på Art Face. Titta på det behandlade området och därefter på helheten för att se hur detaljer ofta påverkar helhetsintrycket. Alla behandlingar är utförda och fotodokumenterade av Art Face. Följ Art Face på Instagram @ArtFaceStockholm för att se fler behandlingsresultat.

Behandling Art Face Sublime Art Face

Före

Behandling Art Face Sublime Art Face

Efter

Omdömen

Här nedan kan ni läsa vad våra kunder tycker om just denna behandling. Glöm inte att ni kan läsa fler omdömen och publicera ert egna omdöme under fliken omdömen i menyn!

Art Face Sublime Behandling
Jenny, bästa Jenny! Du överträffade dig själv - igen! Känner mig så fin. Precis rätta mängder som gav den volym jag vill ha, både i ansikte och läppar. Du är fenomenal på det du gör. Tack för piffen! Känner mi stärkt inifrån ut! Ha en fin sensommar. Varm kram.

Kund

Art Face Sublime
Art Face Sublime Behandling
Bästa bästa Jenny! Nu har det gått några dagar sen jag var hos dig och jag är så otroligt nöjd. Du gör magi och det ser så otroligt naturligt ut. Jag har fått så mycket komplimanger om att jag ser så fräsch ut, min självkänsla är på topp. Tack, du är bara bäst!

Kund

Art Face Sublime
Art Face Sublime Behandling
Det börjar märkas med B.otoxen och jag älskar det! Dessutom kan jag t o m själv se att skinboostern gjort underverk. DU ÄR SÅ SJUKT DUKTIG på detta :) Du förstör inte ansikten, du gör inte om ansikten, du ser till att förstärka fina drag och trollar bort skavanker. Min hy runt munnen har föryngrats. Du har fått mig att våga satsa på detta med att "ta hand om mitt utseende" på detta sätt.

Kund

Art Face Sublime
Art Face Sublime Behandling
Hej Jenny TACK snälla för i måndags!🙏 Så nöjd med både tear through ,påfyllnaden av botox och dutten på läpparna. Var hos dig första gången i nov 2019 och hade innan dess under ca två år funderat på botox och fillers och letat rätt behandlare. Detta då det för mig var en stor sak med botox och fillers inget man bara gör. Åh oj va glad jag är att jag valde dig!!🌟 Du är fantastiskt duktig, trevlig och framförallt så stressas inte ett resultat fram utan byggs upp över tid🌟 Önskar dig en fin dag så ses vi innan sommaren för lite småpiff🌞 Mvh

Ny kund

Art Face Sublime
Fler omdömen

Boka konsultation

Hos Art Face läggs mycket stor vikt vid konsultationen tillsammans med dina önskemål och förväntningar om resultatet. Jenny har en lång och unik erfarenhet av att utföra konsultationer även inom plastikkirurgi, vilket lett till en ovanligt bred kompetens inom bedömning av individuella förutsättningar och valet av behandlingar.
Det estetiska ögat och artistiska hantverket att skapa ett helhetsresultat i flera steg är den kompetens som kräver allra mest erfarenhet och utförda behandlingar för att behärska och är en talang man bör söka hos en injektionsbehandlare. En kompetent bedömning är nyckeln till att uppnå ett estetiskt naturligt och balanserat helhetsresultatet av estetiska injektioner.
En konsultation hos Jenny på Art Face kostar 300kr och avgiften återfås vid utförd behandling.

Boka konsultation
Injektionsklinik Stockholm

- Jenny Andersson
Legitimerad sjuksköterska och specialist inom estetiska injektioner. Certifierad av Estetiska Injektionsrådet.