Hemligheten bakom ett naturligt resultat

Jenny Andersson · ons 24 Okt 2018

Vad är hemligheten för att uppnå ett naturligt helhetsresultat med estetiska injektioner?

Det är ofta summan av detaljerna som gör helheten, detta gäller inte minst för estetiska injektioner. En långsiktig behandlingsplan där flera små steg av injektioner kombineras med rätt balans är ofta bästa vägen för att uppnå ett naturligt helhetsresultat som sitter länge.

Som kund är det viktigt att ta reda på om den som injicerar har lång erfarenhet med många utförda behandlingar bakom sig och inte minst kunskap och erfarenhet att göra bedömningar av ansiktets förutsättningar för att uppnå ett naturligt resultat. Om behandlaren bara injicerar där kunden efterfrågar utan att ta hänsyn till förutsättningar och helhet så är risken stor att resultatet upplevs obalanserat och att man behandlad ut. Målet är att skapa en betydande förbättring som helhet men utan att det direkt syns att man gjort något.

Filmen visar före- och efterbilder på kunden som har gjort olika typer av behandlingar under 3 års tid och successivt byggt upp hela ansiktets karaktär. Resultatet sitter länge och fint och behöver nu bara underhållas ett par gånger per år för att bibehållas.

De flesta kunder som kommer till Art Face lägger stor vikt vid att man inte vill se överbehandlad ut, utan vill bara se så pigg och fräsch ut som man känner sig inombords vilket har blivit Art Face kännetecken. Hit kommer man för att få en diskret och naturlig uppfräschning av sin naturliga skönhet.

Image Description

Jenny Andersson

Art Face erbjuder estetiska och medicinska injektionsbehandlingar. Filosofin är att genom injektionsbehandlingar förbättra, förstärka och förändra med syftet att lyfta fram din individuella skönhet.

Boka tid

Fler blogginlägg

Hemligheten bakom ett naturligt resultat
24
Okt

Det är ofta summan av detaljerna som gör helheten, detta gäller inte minst för estetiska injektioner. En långsiktig behandlingsplan där flera små steg av injektioner kombineras med rätt balans är o...


Läs mer